Autoværksted Holbæk – Thomsen Automobiler ApS

dit autoværksted i Holbæk

Autoværkstedet…
Dit autoværksted i Holbæk har med sin store erfaring og kompetence, en rigtig god grobund for, at udøve kunderne den bedstmulige service, hver gang. Autoværkstedet er besat af professionelle folk, som har en stor interesse for din bil, og for alt i verden, vil have den tilbage på vejen, så hurtigt som muligt. Vi yder service på alle bilmodeller, og er selvfølgelig opdateret på hvad der rør sig hele tiden, så vores kunder er sikret den bedstmulige behandling, hver gang!

Et veletableret og pålideligt autoværksted i Holbæk…
Der har længe været en skeptisk tone omkring autoværksteder, da man mener, at de tit reparer ting, som ikke var nødvendige. Dette ry gør vi op med, og viser vores kunder, at vi er et pålideligt og veletableret autoværksted, hvor disse ting ikke finder sted. Dette betyder, at vi hver gang leverer den ønske ydelse fra vores kunder.

Eventuelle spørgsmål til autoværkstedet…
Skulle du have eventuelle spørgsmål til vores autoværksted i Holbæk, så må du hellere end gerne kontakte os med det samme. Vi svarer genre på store og små spørgsmål eller hjælper med andre praktiske ting. Kontakt os derfor i dag, og lad os få styr på din bil med det samme, så du kan komme på vejen igen så hurtigt som muligt. Vi er dit autoværksted i Holbæk og er der kun for forsyne dig!